Tulkaa mukaan!
-

Ilmoittaudu mukaan ohjelmaan!

 

Ohjelmaan liitytään lähettämällä ilmoittautumislomake FEE Suomen toimistolle. Lataa tästä koneellesi ilmoittautumislomake (.doc).

 

Mukaan voi ilmoittautua mihin aikaan vuodesta tahansa, kuitenkin viimeistään sen lukukauden alussa, jolloin olette aloittamassa ensimmäistä Vihreä lippu -projektia.

 

Osallistujana saatte Vihreä lippu -tukimateriaalin ja muut tukipalvelumme käyttöönne. Materiaali sisältää tarvitsemanne ohjeet toiminnan käynnistämiseksi, ohjelman toteuttamiseksi sekä runsaasti käytännön esimerkkejä, taustatietoa ja toimintavinkkejä eri teemoista. Samalla voitte halutessanne liittyä maksutta FEE Suomen (Suomen Ympäristökasvatuksen Seura ry:n) yhteisöjäseneksi, jolloin saatte myös Ympäristökasvatus-lehden.

 

Kuka voi osallistua ohjelmaan?

 

Ohjelmaan voi osallistua mikä tahansa suomalainen päiväkoti, koulu tai oppilaitos. Ohjelmaa toteutetaan menestyksekkäästi myös useassa lasten ja nuorten vapaa-ajan toimintaa tarjoavassa paikassa. Jotta Vihreä lippu -toiminta on järkevää ja mahdollista, on vapaa-ajan toimijalla:

 

a) oltava oma, pysyvä toimitila
b) oltava pysyvä henkilökunta
c) toiminnan oltava lapsille/nuorille suunnattua.

 

Mukaan voi siis tulla nuorisotalo, asukaspuisto, seurakunnan päiväkerho, partiolippukunta, kuvataidekoulu, tms. Mikäli pohditte Vihreän lipun soveltuvuutta omaan yksikköönne, ottakaa yhteyttä meihin ja kysykää! Yhteystiedot löydätte sivun alareunasta.

 

Lukuvuosimaksut lukuvuonna 2016-2017

 

Kun lasten/oppilaiden/opiskelijoiden lukumäärä on enintään 100, on maksu 275 € lukuvuodessa/vuodessa

 

Kun lasten/oppilaiden/opiskelijoiden lukumäärä on yli 100, on maksu 550 € lukuvuodessa/vuodessa

 

Kaikkien Kestävän Vihreä lippu -tason osallistujien maksu on 150 € lukuvuodessa/vuodessa. Ohjelman osallistujat voivat anoa Kestävälle Vihreä lippu -tasolle pääsyä kolmen hyväksytyn Vihreä lippu -projektinsa jälkeen, eli aikaisintaan neljännestä toimintavuodesta alkaen Vihreä lippu -ohjelman vakiinnuttua pysyväksi osaksi arkea.

 

Laskutus tapahtuu aloitusajankohdan mukaisesti, eli jos olette aloittamassa ohjelmaa syyslukukauden alussa, teille lähetetään lasku syyskuussa, vaikka ilmoittautuisitte ohjelmaan jo monta kuukautta aikaisemmin.

 

Teille tarjottavat palvelut

 

Vihreä lippu -ohjelman osallistujana saatte ympäristökasvatustyönne tueksi seuraavat palvelut:

 

Tukimateriaalit
Neuvontapalvelut puhelimitse ja sähköpostitse
Kirjallisen palautteen toiminnastanne kahdesti jokaisen projektin aikana
Kansainvälisen yhteyden Eco-Schools -ohjelman kouluihin ja päiväkoteihin muissa maissa. Maksu kattaa myös kansainvälisen ohjelman osallistumismaksun.
Alennusta FEE Suomen järjestämien seminaarien ja koulutusten osallistumismaksuista
Maksutta FEE Suomen yhteisöjäsenyyden, jolloin saatte Seuran julkaiseman Ympäristökasvatuslehden

Seuraa meitä