Etsitkö tätä?

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten erilaiset lomakkeet, tärkeät aikataulut, yhteystiedot jne. 


 

ETSITKÖ TÄTÄ?


Toimintasuunnitelma- ja raporttilomake
?

Olemme avanneet uuden oppimisalustan,  josta löydät toimintasuunnitelma- ja raporttilomakkeen. Aloita uusi projekti uudella alustalla. Osallistujat ovat saaneet ohjeet kirjautumiseen sähköpostilla.

 

Toimintasuunnitelmien palautuspäivämäärä?

Toimintasuunnitelman palautuspäivä syksyllä aloitettaviin projekteihin on 15.10. ja alkuvuodesta aloitettuihin projekteihin 15.3. keväisin. Aloita uusi projekti uudella oppimisalustalla. Osallistujat ovat saaneet ohjeet sähköpostilla. 


Raporttien palautuspäivämäärä?

15.11. syksyisin ja 15.4. keväisin. Mikäli projektisi on kesken voit palauttaa täytetyn PDF -lomakkeen sähköpostitse osoitteeseen vihrealippu@feesuomi.fi (HUOM! Älä täytä lomaketta selaimessa, vaan katso ohjeet täältä)! Syksyllä 2023 alkavien projektien raportit palautetaan uudelle oppimisalustalle. 

 

Tunnukset osallistujasivuille?

Olette saaneet osallistujakirjeessä ohjeet kirjautua uusille osallistujasivuille. Mikäli, et ole saanut osallistujakirjettä lähetä viesti osoitteeseen vihrealippu@feesuomi.fi niin lähetämme sen! 

 

Osallistujasivut?

Ne löytyvät täältä! 

 

Toimiston yhteystiedot (tai jotakin muuta)

Puhelinnumero on 045 123 8419 ja sähköpostiosoite vihrealippu@feesuomi.fi.

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.