Vihreän lipun infotilaisuudet

Haluatko inspiraatiota ja tukea kestävän kehityksen kasvatukseen? Tervetuloa mukaan Vihreä lippu -ohjelman infotilaisuuteen! Järjestämme tilaisuuksia säännöllisesti syys- ja kevätlukukaudella. Lisäksi järjestämme Vihreä lippu -osallistujille suunnattuja webinaareja ja tapaamisia.


Infotilaisuudet syksyllä 2021

Vihreä lippu -ohjelmajohtaja Monika Salmivalli esittelee tilaisuuksissa innostavan ja osallistavan toimintamallin, jonka Vihreä lippu tarjoaa kestävän kehityksen kasvatukseen. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Voit osallistua etänä kätevästi paikasta riippumatta.

Infotilaisuudet järjestetään syksyllä 2021 seuraavasti:

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja kysymään Vihreästä lipusta!

Jos et pääse osallistumaan infotilaisuuteen, kysy meiltä Vihreästä lipusta osoitteesta vihrealippu@feesuomi.fi tai numerosta 09 4541 8151. Kerromme mielellämme lisää!

Perehdytyswebinaarit Vihreä lippu -osallistujille

Järjestämme säännöllisesti Vihreä lippu -osallistujille suunnattuja perehdytyswebinaareja.  Ohjelmajohtaja Monika Salmivalli käy webinaareissa läpi perustiedot ohjelmasta sekä Vihreä lippu -projektin vaiheet yksi kerrallaan. Lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Webinaarit järjestetään syksyllä 2021 seuraavasti:

Kevään 2021 perehdytyswebinaarin tallenne löytyy Vihreän lipun osallistujasivuilta. Katso tallenne (vaatii kirjautumisen).

Alueelliset koulutukset ja tapaamiset

Vihreän lipun alueelliset edistäjätahot järjestävät myös ohjelmaan liittyvää koulutusta ja tapaamisia. Kysy lisätietoja alueesi Vihreä lippu -edistäjältä.

 

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 9 4541 8151
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.