Vihreän lipun tilaisuudet

Haluatko inspiraatiota ja tukea kestävän kehityksen kasvatukseen? Vihreä lippu on Suomen suurin kasvatusalan ympäristöohjelma ja sertifikaatti - tervetuloa mukaan ohjelman esittelytilaisuuteen! Järjestämme kaikille avoimia esittelytilaisuuksia säännöllisesti syys- ja kevätlukukaudella. 

Vihreä lippu -osallistujille järjestämme säännöllisten perehdytystilaisuuksien lisäksi erilaisia webinaareja, tapaamisia ja työpajoja.

Vihreä lippu -perehdytystä

 

Järjestämme Vihreään lippuun mukaan ilmoittautuneille perehdytystä ohjelman toimintamalliin. Perehdytystilaisuudessa saat lisätietoa ohjelmasta, sertifikaatista ja projektin toteuttamisesta. Perehdytyksessä kuullaan myös innostavia esimerkkejä Vihreä lippu -toiminnasta. 

Seuraavat Vihreän lipun perehdytystilaisuudet syksyllä 2023.

Osallistujana voit myös katsoa perehdytystallenteen tai tilata koko yksikölle oman perehdytyksen Vihreän lipun toimintamalliin. 

Ilmoittaudu mukaan Vihreä lippu -esittelytilaisuuteen!  

 

Mietittekö lähtemistä mukaan Vihreään lippuun? Kaipaatteko lisätietoa ohjelmasta? Tilaisuuksissa esitellään innostava ja osallistava toimintamalli, jonka Vihreä lippu tarjoaa kestävän kehityksen kasvatukseen. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille Vihreästä lipusta kiinnostuneille. Voit osallistua etänä kätevästi paikasta riippumatta.
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja kysymään Vihreästä lipusta! 

 

Vihreän lipun esittelytilaisuudet syksyllä 2023: 

  • Suomeksi ti 12.9 klo 13-14 (Teams)
  • Ruotsiksi ke 13.9. klo 14.30-15.30 (Teams)
  • Suomeksi ti 19.9. klo 14-15 (Teams)
  • Ilmoittaudu mukaan tästä

Jos et pääse osallistumaan esittelytilaisuuteen, kysy meiltä Vihreästä lipusta osoitteesta vihrealippu@feesuomi.fi tai numerosta 045 123 8419. Kerromme mielellämme lisää! 

Alueelliset koulutukset ja tapaamiset

Vihreän lipun alueelliset edistäjätahot järjestävät myös ohjelmaan liittyvää koulutusta ja tapaamisia. Kysy lisätietoja alueesi Vihreä lippu -edistäjältä.

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.