Terve elämä

Terve elämä käsittelee niitä valintoja, jotka ovat hyväksi niin ihmisen kuin ympäristön hyvinvoinnille. Onneksi on olemassa keinoja, jotka samaan aikaan sekä parantavat omaa terveyttämme että edistävät kestävää kehitystä.


Terve elämä -opas

FEE Suomi on tuottanut kaikille avoimen Terve elämä -oppaan. Oppaan tärkeimpiä näkökulmia terveyteen ja kestävään kehitykseen ovat ruoka, liikkuminen, päihteet sekä sosiaalinen kestävyys.

Materiaali soveltuu kaikille kasvattajille päiväkodeista aina yläkouluun ja lukioon. Oppaan lopussa on toimintavinkki-osio, johon on koottu valmiita ideoita opetukseen eri-ikäisten kanssa.

Opas on toteutettu vuonna 2015 RAY:n tuella.

Terve elämä on yksi Vihreän lipun yhdeksästä teemasta. Osallistujasivuilla on Vihreä lippu -osallistujille suunnattu kattava materiaali oman Terve elämä -projektin toteuttamiseen. Saat osallistujasivujen materiaalin käyttöösi liittymällä mukaan Vihreään lippuun.

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.