Vihreä lippu mukana kasvatusalan parhaiden innovaatioiden joukossa!

HundrED.org on valinnut Eco-Schools-ohjelman maailman 100 inspiroivimman innovaation kokoelmaansa sekä kestävän kehityksen kasvatuksen innovaatioiden top 10:n joukkoon!

Vihreä lippu on osa Eco-Schools-ohjelmaa, maailman laajinta kestävän kehityksen kouluverkostoa.  Kasvatusalan parhaiden innovaatioiden levittämistä edistävä HundrED.org on valinnut Eco-Schools-ohjelman vuoden 2019 kokoelmaansa maailman 100 inspiroivimman kasvatusalan innovaation sekä kestävän kehityksen kasvatuksen top 10:n joukkoon.

Eco-Schools-ohjelma toimii tällä hetkellä 68 maassa ympäri maailman, tavoittaen yli 20 miljoonaa lasta, nuorta ja aikuista. Ohjelman valintaa HundrEDin innovaatiokokoelmaan selittävät erityisesti toiminnan vaikuttavuus, kokonaisvaltaisuus sekä ohjelman kansainvälinen skaalautuvuus: Eco-Schools-toimintamalli on sovellettavissa missä tahansa päin maailmaa vaikuttavan ja osallistavan ympäristötyön tueksi. Ohjelman kansainvälisen tunnuksen, vihreän salkolipun, voi nähdä liehumassa koulujen ja päiväkotien pihassa ympäri maailman aina Tansaniasta Brasiliaan ja Mongoliaan!

Yksittäisen Vihreä lippu -toimijan parempaa maailmaa edistävät arjen teot eivät ole ainoastaan pisara valtameressä – ne ovat osa Eco-Schools-ohjelman yli 51 000 koulun ja päiväkodin yhteen laskettujen tekojen muodostamaa suurempaa, maailmanlaajuista virtaa! Maailmaa ei muuteta yksin, vaan yhdessä.


Lue lisää (englanniksi):


Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.