Vihreä lippu myönnettiin 28 toimijalle – 19 uutta kestävän tason osallistujaa

Opetus- ja kasvatusalan ympäristösertifikaatti, Vihreä lippu, myönnettiin tänä syksynä yhteensä 28 kasvatusalan toimijalle. Lisäksi 19 toimijaa siirrettiin Kestävälle Vihreä lippu -tasolle tunnustuksena vakiintuneesta ja pitkäjänteisestä ympäristökasvatustyöstä.

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi myönsi Vihreän lipun tänä syksynä yhteensä 11 päiväkodille, 15 peruskoululle ja lukiolle, sekä 2 muulle kasvatusalan toimijalle eri puolilta Suomea. Ensimmäisen Vihreän lippunsa ansaitsi tänä syksynä kolme toimijaa: Luhangan koulu, Päiväkoti Kartano Haapajärveltä sekä Pikku-Iikan päiväkoti Oulusta. Lisäksi 19 osallistujatahoa siirrettiin Kestävälle Vihreä lippu -tasolle tunnustuksena vakiintuneesta ja pitkäjänteisestä  Vihreä lippu -toiminnasta.

Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco-Schools-ohjelmaa, joka toimii 68 maassa tavoittaen lähes 20 miljoonaa lasta ja nuorta. Vihreä lippu ja kansainvälinen Eco-Schools-sertifiointi myönnetään tunnustukseksi ohjelman kriteerit täyttävästä osallistavasta, suunnitelmallisesta ja laadukkaasta kestävän kehityksen työstä. Vihreä lippu -sertifikaatti on voimassa kaksi vuotta sen myöntämisestä.

FEE Suomi onnittelee kaikkia tänä syksynä Vihreän lipun ansainneita ja kestävälle tasolle siirtyneitä upeasta ja tuloksekkaasta ympäristökasvatustyöstä!


Lisätietoa:

Iitu Kiminki
Vihreä lippu -ohjelmapäällikkö
iitu.kiminki@feesuomi.fi
050 441 2334

 

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.