Tukea ilmastokasvatukseen uudesta Vihreä lippu -materiaalista

Uusi Vihreä lippu -materiaali Pieni opas ilmastokasvatukseen on julkaistu kaikille avoimena Vihreän lipun verkkosivuilla.

Ilmastonmuutoksen käsittely lasten ja nuorten kanssa voi olla monellakin tavalla haastavaa. Tukea ilmastokasvatukseen saa nyt Vihreän lipun upouudesta materiaalista Pieni opas ilmastokasvatukseen. Opas löytyy sähköisenä Vihreän lipun sivuilta osiosta Teemat ja materiaalit.

Materiaali antaa tukea ilmastonmuutoksesta puhumiseen sekä ilmastotunteiden käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi oppaassa esitellään tiivisti vinkkejä käytännön ilmastotekoihin esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa.

Pieni opas ilmastokasvatukseen antaa esimakua tulevasta Ilmastonmuutos -teemamateriaalista, joka muodostaa Vihreä lippu -ohjelman kahdeksannen teeman. Sekä opas että muu materiaali julkaistaan myös ruotsiksi.

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.