Infotilaisuuksia Vihreästä lipusta – tule tutustumaan ohjelmaan!

Tervetuloa tutustumaan Vihreä lippu -ohjelmaan verkossa järjestettävissä infotilaisuuksissa 16.2., 17.3. ja 15.4.2021 Vihreä lippu -ohjelmajohtaja Monika Salmivalli esittelee tilaisuuksissa innostavan toimintamallin, jonka Vihreä lippu tarjoaa kestävän kehityksen kasvatukseen. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tule kuulemaan ja kysymään Vihreästä lipusta!

Vihreä lippu on valmis paketti innostavaan ympäristökasvatukseen

Vihreä lippu on Suomen suurin kasvatusalan ympäristöohjelma ja sertifikaatti. Ohjelmassa on mukana jo 85 000 lasta ja nuorta sekä 10 600 opettajaa ja kasvattajaa. Vihreä lippu sopii päiväkodeille, kouluille, lukioille, ammattikouluille ja vapaa-ajan toimijoille.

Ohjelma tarjoaa valmiin paketin innostavaan ja laadukkaaseen ympäristökasvatukseen. Osallistujat saavat hyväksi todetun toimintamallin, asiantuntijoiden tuen, yli 300 toimintavinkkiä sekä kattavat, tutkimustietoon perustuvat teemamateriaalit merkittävimmistä ympäristökysymyksistä, kuten ilmastonmuutoksesta, luonnon monimuotoisuudesta ja jätteistä.

Kestävän tulevaisuuden tiedot ja taidot opitaan parhaiten tekojen kautta. Vihreässä lipussa lapset ja nuoret kehittävätkin toimintayksikkönsä arkea kestävämmäksi teema kerrallaan, yhdessä kasvattajien kanssa. Konkreettinen toiminta havainnollistaa omat vaikutusmahdollisuudet ja ympäristöongelmien ratkaisut sekä innostaa kestävään elämään.

Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuksiin

Järjestämme kevällä 2021 kolme infotilaisuutta: TI 16.2., KE 17.3. sekä TO 15.4. klo 15-16.

Kaikkien tilaisuuksien sisältö on sama, ja voit valita niiden joukosta parhaiten aikatauluusi sopivan. Tilaisuudet järjestetään Teamsissa. Lähetämme sinulle osallistumislinkin, kun olet ilmoittautunut mukaan.

Jos et pääse osallistumaan infotilaisuuteen, kysy meiltä Vihreästä lipusta osoitteesta vihrealippu@feesuomi.fi tai numerosta 09 4541 8151. Kerromme mielellämme lisää!

Uusi oppimateriaali luonnonkirjon ihmeistä

Tutustu infotilaisuutta odotellessasi uuteen, kaikille avoimeen oppimateriaaliimme luonnon monimuotoisuudesta. Varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen suunnatut oppaat sisältävät tärkeimmät tiedot luonnon monimuotoisuudesta sekä paljon inspiroivia toimintavinkkejä, joiden avulla voit johdattaa lapset ja nuoret innostavalle tutkimusmatkalle luonnonkirjoon.

Psst. Vihreä lippu -osallistuja, tule mukaan perehdytyswebinaariin!

Järjestämme Vihreän lipun uusille osallistujille suunnatun perehdytyswebinaarin tiistaina 9.2.2021 klo 15-16 Teamsissa. Webinaarissa käydään läpi Vihreän lipun sisältö sekä Vihreä lippu -projektin vaiheet yksi kerrallaan. Webinaari on avoin kaikille Vihreä lippu -osallistujille, ja se sopiikin hyvin muistinvirkistykseksi myös pidempään ohjelmassa mukana olleille. Webinaarista tulee tallenne verkkosivuillemme.

Lisätietoja:

Monika Salmivalli
Vihreä lippu -ohjelmajohtaja
monika.salmivalli@feesuomi.fi
puh. 050 441 2334

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.