Avoin työpaikka FEE Suomessa: Vihreä lippu -ohjelmajohtajan sijaisuus

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi on valtakunnallinen ympäristökasvatuksen asiantuntijajärjestö, joka koordinoi Vihreä lippu –ohjelmaa, kouluttaa opettajia ja kasvattajia, vaikuttaa ympäristökasvatuksen aseman parantamiseksi ja viestii alan ajankohtaisista asioista.

Haemme nyt joukkoomme:


Vihreä lippu –ohjelmajohtajan sijaista

Haemme innostunutta, idearikasta ja osaavaa Vihreä lippu -ohjelmajohtajan sijaista vanhempainvapaan ajalle 1.6.-31.12.2022.

Vihreä lippu on Suomen suurin kestävän kehityksen ohjelma ja ympäristösertifikaatti kasvatusalalle, joka edistää opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden täyttämistä. Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco-Schools -ohjelmaa, joka on maailman laajin kestävän kehityksen kouluverkosto. Mukana on tällä hetkellä 360 yksikköä, ja ohjelma tavoittaa yli 90 000 lasta ja nuorta ja 11 000 opettajaa.

Ohjelmajohtajan sijaisena vastaat Vihreä lippu -ohjelmasta ja sen kehittämisprojektista olemassa olevien suunnitelmien pohjalta. Vihreässä lipussa on meneillään kaksivuotinen kehittämisprojekti, jonka tavoitteena on parantaa entisestään ohjelman vaikuttavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisäksi teet Vihreää lippua tunnetummaksi ja kasvatat uusien osallistujien määrää. Teet yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa ja olet mukana kansainvälisessä Eco-Schools -verkostossa Suomen edustajana. Osallistut ohjelman talouden suunnitteluun ja seurantaan.

 

Edellytämme:

  • ympäristökasvatuksen tai ympäristöasioiden asiantuntemusta
  • opetus- ja kasvatusalan osaamista
  • kokemusta kehittämishankkeista tai toiminnan uudistamistyöstä
  • hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 

Toivomme, että sinulla on:

  • omakohtaista kokemusta Vihreä lippu -ohjelmasta tai muusta kestävän kehityksen työstä koulussa tai päiväkodissa
  • viestinnän ja markkinoinnin osaamista ja näkemystä
  • kielitaitoa (englanti, ruotsi)
  • hyvät IT-taidot (mm. Office)
  • järjestökokemusta ja alan verkostojen tuntemusta

 

Tarjoamme monipuolisen, inspiroivan ja vaikuttavan työtehtävän ympäristökasvatuksen näköalapaikalla Suomessa ja kansainvälisesti. Työsi tukena ovat toiminnanjohtaja, hallintopäällikkö ja viestintäsuunnittelija sekä FEE Suomen hallitus.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä (Lintulahdenkatu 10, 5. krs). Työskentelemme nykyään hybridimallissa, jossa yhdistetään lähi- ja etätyön parhaat puolet. Satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputöitä. Palkka on 3100 eur/kk 100 % työajalla (37,5 h/vko). Mahdollisuus myös 80 % työaikaan.


Lisätietoja: Vihreä lippu -ohjelmajohtaja Monika Salmivalli, p. 050 441 2334 seuraavina aikoina: MA 28.3. klo 15.30–17.00 ja TI 5.4. 15.30–17.00.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään TI 12.4. klo 16.00 osoitteeseen: rekry@feesuomi.fi

Haastattelut järjestetään viikolla 16.

www.feesuomi.fi

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.