Ympäristöprojektin työkirja

Miten koulu voi tukea nuoria heidän omissa ympäristöprojekteissaan? Oheinen menetelmäopas toimii opettajien ja kasvattajien tukena ympäristöprojektityöskentelyn ohjaamisessa.


Ympäristöprojektit muutosvoimana -projektityöskentelyn työkirja

Ympäristöprojektit muutosvoimana on työkirja projektilähtöiseen oppimiseen. Työkirja toimii opettajien ja kasvattajien tukena heidän mentoroidessaan nuoria läpi näiden omien ympäristöprojektien.

Työkirjasta on englanninkielinen, laajempi versio, joka sisältää myös teoriaosuuden. Englanninkielinen työkirja löytyy täältä.

Työkirja on tuotettu osana Empowering youth and teacher network of the Eco-Schools programme for the Sustainable Baltic Sea region -hanketta, jonka on rahoittanut Pohjoismaiden ministerineuvosto.

Hankkeeseen osallistui yhteensä kymmeniä nuoria sekä mentoreita Suomesta, Latviasta, Venäjältä ja Virosta. Lue lisää hankkeesta sivun alalaidan linkeistä!

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 45 123 8419
vihrealippu@feesuomi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat ympäristökasvatuksen kiinnostavimmat koulutukset, tapahtumat, materiaalit ja tutkimusuutiset näppärästi sähköpostiisi! Tietosuojaselosteemme löytyy tästä.