Ajankohtaista

Kaikki
  • Kaikki
  • Esimerkkejä toiminnasta
  • Uutiset

Vinkkejä Vihreä lippu -etätyöskentelyyn

20200322_105240

Kokoamme tälle sivulle vinkkejä etätyöskentelyyn Vihreä lippu -osallistujille. Onko sinulla hyvä vinkki, joka puuttuu täältä? Kerro meille (vihrealippu@feesuomi.fi)! Panu Pihkalan vinkit korona-ahdistuksen käsittelyyn Panu Pihkala on ympäristötutkija ja kirjailija, joka on tutkinut etenkin ympäristöahdistusta. Alla olevien linkkien takaa löytyy hänen soveltamaa tietoa ympäristöahdistuksen ja koronavirusepidemian aiheuttaman ahdistuksen liittymäkohdista, jota voi käyttää esimerkiksi etäopetuksessa. *Luentovideo “Korona-ahdistus…

Vihreän lipun päivänä muistettiin jälleen toinen toista!

Haaga

Tänä vuonna sunnuntaille 2.2. osunutta vuosittaista Vihreän lipun päivää “toinen toista” on jälleen vietetty kestävästi ja hauskasti monen osallistujan voimin! Artikkelikuvassa Haagan yhteiskoulun oppilaiden askartelemat upeat kortit!

Vihreän lipun uusi ohjelmajohtaja on valittu

Kuva:Lena Ahlroth

Helsinkiläinen Monika Salmivalli aloittaa Vihreä lippu -ohjelmajohtajana 10. helmikuuta. Monika siirtyy FEE Suomeen lastenoikeusjärjestö Plan International Suomelta, jossa hän on työskennellyt eri tehtävissä vuodesta 2014 alkaen. Kuva: Kari Moe Jacobsen ”Tuntuu todella hienolta siirtyä ympäristökasvatuksen tehtäviin, koska koen, että sen merkitys on kenties suurempi kuin koskaan. Uudessa työssäni minua innostaa erityisesti päästä pohtimaan, miten arvostettu…

Vihreä lippu myönnettiin 40 toimijalle – uusia lippuja Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Ouluun, Tampereelle ja Tuusulaan

Kuvan kuvaus ja valokuvaaja

Opetus- ja kasvatusalan ympäristösertifikaatti, Vihreä lippu, myönnettiin tänä syksynä yhteensä 40 kasvatusalan toimijalle. Lisäksi viisi toimijaa siirrettiin Kestävälle Vihreä lippu -tasolle tunnustuksena vakiintuneesta ja pitkäjänteisestä ympäristökasvatustyöstä.

Vuoden 2019 parhaat Vihreä lippu -tavat on valittu!

Kuivasrannan päiväkoti

Vuoden 2019 parhaat Vihreä lippu -tavat on valittu! Keväällä julistimme 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kilpailun, jossa etsittiin Suomen parhaita esimerkkejä Vihreä lippu -tavoista. Saimme kisaan paljon hienoja Vihreä lippu -tapoja ympäri Suomen – kiitos kaikille osallistuneille!

FEE Suomi hakee Vihreä lippu -ohjelmajohtajaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi on valtakunnallinen ympäristökasvatuksen asiantuntijajärjestö, joka edistää, kehittää ja tulee ympäristökasvatusta Suomessa. Haemme nyt joukkoomme: Vihreä lippu -ohjelmajohtajaa

Agenda 2030 – YK:n kestävän kehityksen tavoitteet Vihreä lippu -ohjelmassa

Vihreä lippu Agenda 2030 kansikuva

Vihreä lippu -toiminta ja ohjelman teemat tukevat monin tavoin YK:n maailmanlaajuisten kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Kokosimme nyt yhteen kaikki Agenda 2030 -tavoitteet ja niiden yhteydet Vihreä lippu -toimintaan.

Ilmastonmuutos: uusi Vihreä lippu -teema ja teemavuosi 2019-2020

wind-turbine-1149604_1920

Vihreän lipun teemaperhe sai tämän syyslukukauden alussa täydennystä, kun ohjelmassa julkaistiin kahdeksas teemamateriaali, Ilmastonmuutos.

Vihreä lippu 20 vuotta -juhlavideo on nyt julkaistu

Vihreä lippu 20 vuotta lyhyt_Moment

Ympäristökasvatusta, osallisuutta ja arjen tekoja – Vihreä lippu 20 vuotta Suomessa! Nilsiän yhtenäiskoulun opettajat ja oppilaat kertovat juhlavideolla Vihreä lippu -toiminnastaan: mikä on parasta Vihreässä lipussa ja mitä kaikkea toiminta pitää sisällään?

Vuoden Vihreä lippu -toimijapalkinnot Saloon, Jämsään ja Ouluun

Armfeltin koulu (3)

Armfeltin koulu Salosta, Länkipohjan koulu Jämsästä ja Pilke Kanttarellin päiväkoti Oulusta on valittu uuden Vuoden Vihreä lippu -toimijapalkinnon saajiksi tunnustuksena esimerkillisestä Vihreä lippu -toiminnastaan!

Vihreä lippu 20 vuotta – synttärijuhlintaa kolmella paikkakunnalla

Alla som var med på festen i Tammerfors  @ Maija Ihantola.

Vihreä lippu täyttää tänä keväänä 20 vuotta, mitä juhlittiin viime viikkoina osallistujien kesken näyttävästi Pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Tampereella!

Vihreä lippu myönnettiin 111 toimijalle – kolme uutta kestävän tason osallistujaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihreä lippu -ympäristösertifikaatti myönnettiin tänä keväänä yhteensä 111 kasvatusalan toimijalle. Lisäksi kolme toimijaa siirrettiin Kestävälle Vihreä lippu -tasolle tunnustuksena vakiintuneesta ja pitkäjänteisestä ympäristökasvatustyöstä.

logoalalaita

Vihreä lippu | FEE Suomi
Lintulahdenkatu 10, 5. krs
00500 Helsinki

+358 9 4541 8151
vihrealippu@feesuomi.fi