Tävling: Var finns de bästa Grön Flagg-rutinerna?

Grön Flagg i Finland fyller 20 år – vem har de bästa Grön Flagg-rutinerna?

Vi premierar både innehåll och konstnärlighet.Om era Grön Flagg-rutiner skulle må bra av att piffas upp litet är detta ett bra tillfälle att få det gjort.

De som skickar in de finaste och bästa Grön Flagg-rutinerna belönas med ära, ryktbarhet samt en eller annan överraskning. 🙂


Vilka Grön Flagg-rutiner?

Med Grön Flagg-rutiner avses gemensamma regler eller instruktioner som strävar till att minska miljöbelastningen och få alla att leva på ett hållbarare sätt. Rutinerna bör också hållas framme på ett synligt sätt. Tips och exempel hittar du här!

Delta så här:

Skicka in en bild av era Grön Flagg-rutiner här!

Det går bra att delta med rutiner som redan existerar – de behöver alltså inte göras upp speciellt för tävlingen.  De finaste Grön Flagg-rutinerna inom huvudstadsregionen kan också få komma med på Grön Flagg 20 år-jubileumsutställningen i Villa Elfvik i maj (berätta om ni har möjlighet att låna ut era rutiner till utställningen).


Idéer och inspiration

Inspiration för att uppdatera era Grön Flagg-rutiner kan ni söka t.ex.  från de deltagande verken i Portugals Grön Flagg, Eco-Escolas årliga tävling (se bilderna nedan). 

Från vänster till höger: 1. Infantário o Golfinho, 2. Escola EB de Castelões, 3. Escola EB1/PE do Garachico, 4. Escola EB1/PE e Creche do Campo de Baixo, 5. Escola Básica Barbosa du Bocage, Bilder: ABAE

Artikelbilden: Escola EB1/PE do Garachico, bild: ABAE.

Publicerat i kategorin:
gronflagg-ala

Grön Flagg | FEE Suomi
Fågelviksgatan 10, 5. vån
00500 Helsingfors

+358 45 123 8419
gronflagg@feesuomi.fi