Grön Flagg beviljades till 111 deltagare – tre flyttades till Hållbar Grön Flagg-nivå

Det miljöpedagogiska certifikatet Grön Flagg beviljades i vår till 111 deltagare. Tre enheter flyttades desssutom upp till Hållbar Grön Flagg-nivå som ett erkännnade för långsiktigt miljöfostransarbete.

Föreningen för miljöfostran FEE Suomi beviljade i vår Grön Flagg till sammanlagt 52 daghem samt till 59 skolenheter från olika håll i Finland. Hela fjorton deltagare uppnådde i vår Grön Flagg för första gången: bland dem Yttermalax skola, grattis!  Tre deltagare flyttades desssutom upp till Hållbar Grön Flagg-nivå som ett erkännnade för långsiktigt miljöfostransarbete.

Grön Flagg är en del av det internationella Eco-Schools-programmet som verkar i 68 olika länder och når närmare 20 miljoner barn och unga. Grön Flagg och det medföljande internationella Eco-Schools-certifikatet beviljas som ett erkännande för målinriktat och högklassigt arbete för en hållbar utveckling som satsar på delaktighet och uppfyller programmets kriterier. Grön Flagg-certifikatet är i kraft två år i taget.

FEE Suomi gratulerar alla som i vår uppnått Grön Flagg eller flyttats till Hållbar nivå! Ni har lyckats fint i ert miljöfostransarbete!


Mer information:

Petra Tallberg
Föreningsassistent
petra.tallberg@feesuomi.fi
045 123 8419

 

 

 

Publicerat i kategorin:
gronflagg-ala

Grön Flagg | FEE Suomi
Fågelviksgatan 10, 5. vån
00500 Helsingfors

+358 45 123 8419
gronflagg@feesuomi.fi